Download de presentaties

Terugblik

Voor de tweede keer organiseerden DNA in de Bouw en Jaarbeurs het congres NulNu. Bijna 100 deelnemers kwamen naar Utrecht om wegwijs te worden in tools en methodieken voor duurzaam ontwerp, toetsing en garantie met sprekers die inspireren met praktische informatie en handvatten bieden voor ieders eigen aanpak.

Thema

Vanuit het thema “Bouwkwaliteit borgen, berekenen en beoordelen” was een een inspirerend programma samengesteld. Duurzaamheid biedt in de bouw- en installatiesector grote economische kansen. Met groene groei-ambities als leidraad, is Nederland hard op weg naar een circulaire economie. Dit vooruitzicht is van grote invloed op de kwaliteit van bouwen. Omdat duurzame bouwkwaliteit veel meer inhoudt dan wat het Bouwbesluit voorschrijft, wordt kwaliteitsborging steeds belangrijker.

NulNu 2016

Bezoekers over NulNu 2016

Bezoekers van NulNu waren positief over de inhoud van de verschillende lezingen:

“Het vakmanschap van Franz Freundorfer was uitstekend! Oude kennis is weer opgefrist.”
– Arjan Hopstaken, product manager at Repair Care International

“Het was interessant, een hoop bekende dingen werden vanuit een anders perspectief benaderd. De Nederlandse markt is vooral gefocussed op de laagste prijs, in plaats van wat de beste keuze is.”
– Dirk Jan Karsten, Luchtdichtshop en Sigaonline

“Het was een leuke dag, de stof was interessant en werd duidelijke gepresenteerd door enthousiaste en kundige sprekers. Wat ik heb geleerd? De belangrijkste aspecten om een goed design te ontwerpen.”
– Martje van Horrik, Projectmanager at Centre of Expertise NEBER, Totaal Integraal Optimaal Renovatie Concept, Freelance architect

“Ik ben erg positief, maar soms werd het wel wat technisch. Ik heb me verbaasd over hoeveel energie er verloren gaat bij kozijnen!”
– W. Helwig, Helwig Timmerfabriek

 

Download de presentaties en bekijk de foto’s.