Download de presentaties

Opening

Tijdens NulNu 2016 wordt de rol van dagvoorzitter ingevuld door het duo Joyce van den Hoek Ostende en Saskia de Jong.
Beide zijn bestuurslid van vereniging DNA in de Bouw, medeorganisator van NulNu 2016. Samen leiden ze deelnemers en sprekers door een boeiend programma.

Joyce van den Hoek Ostende

Eigenaar van Het Schippershuis Bedrijfsontwikkeling, Specialist in ecologische bedrijfsontwikkeling voor zzp-ers en MKB-ers in de bouwsector

Betrokkenheid bij duurzaam en energiezuinig bouwen loopt als een rode draad door hun activiteiten. Joyce is eigenaar van Het Schippershuis Bedrijfsontwikkeling en specialist in ecologische bedrijfsontwikkeling voor zzp-ers en MKB-ers in de bouwsector. Zij helpt ondernemers in een gestructureerd proces in korte tijd een reuzensprong te maken, met een heldere positionering als basis voor succes als doel.

Saskia de Jong

Eigenaar DeJong&Verder

Saskia is eigenaar van communicatiebureau DeJong&Verder. Zo lang ze werkt is ze betrokken bij communicatie over bouwen en wonen. Een paar jaar geleden pakte de energiezuinige ambitie haar. Sindsdien helpt ze steeds meer organisaties hun doelgroepen daarover te informeren en te inspireren. Voor DNA in de bouw organiseerde Saskia al vele (internationale) reizen en events, waaronder NulNu 2015 en 2014.